7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

17. katta intihar girişimi

Antalya'da, işten çıkarılan bir genç, 17 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Antalya'da inşaatlarda boyacılık yaparak ailesinin geçimini sağlayan Ahmet O.'nun iş yerinde tartıştığı patronu tarafından işine son verildi. Evli ve 2 çocuğu olduğu öğrenilen Ahmet O., girdiği bunalım sonrası Meltem Mahallesi'nde 17 katlı Adabel Sitesi'nin çatısına çıkarak ölmek istedi.

Evli ve iki çocuğu olduğunu, iftar için evine götürecek parası bile olmadığını söyleyen Ahmet O., "İftarda yiyecek kuru ekmeğimiz bile yok. Bugün işten çıkarıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum" diye yakındı.

Çevrede toplanan vatandaşlar Ahmet O.'nun intihar girişimini korku ve heyecanla izlediler. 17 katlı binanın çatısından aşağıya sarkan Ahmet O. zaman zaman dengesini kaybedince vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı.
Polisin çatıda yaklaşık bir saat ikna edebilmek için çaba gösterdiği Ahmet O., çatıdan indirilirken kendisini görüntüleyen basın mensuplarından yüzünü saklamaya çalıştı.

Olayı öğrenerek bina önüne gelen boyacı Ahmet'in arkadaşları, "Ahmet bugün işten çıkarılmıştı. Aslında patronumuza sorununu anlatsaydı kendisine yardımcı olurdu. İntihar etmek çözüm değil. Niye böyle bir şey yaptı anlamadık" dediler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 11:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?