15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

17 yaşındaki genç kayıp

17 YAŞINDAKİ GENÇ KAYIP

Antalya'da, kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki Ali Canbolat'tan haber alamayan baba, sokak sokak gezerek oğlunu arıyor.

Antalya'da yaşayan 17 yaşındaki Ali Canbolat, 15 Ocak'ta kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra ortadan kayboldu. Açık öğretim lisesinde okuyan gençten haber alınamıyor. Geride hiçbir iz bırakmayan Canbolat'ı bulmak için ailesi ve arkadaşları seferber oldu. Polisin yaptığı çalışmalardan bir sonuç alamayan aile, çareyi afiş bastırıp sokak sokak dolaşarak Ali'yi aramakta buldu.

Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten baba Mustafa Canbolat, "Oğlum, 1,5 yıldır bir konfeksiyonda tezgahtar olarak çalışan G.G. ile beraberdi. Ancak bir tartışmanın ardından ayrıldılar. Oğlum, ayrıldıktan 10 gün sonra kız arkadaşının en yakın arkadaşı ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Bu nedenle kız arkadaşıyla kavga etti. Bunalıma giren Ali, aynı gün ortadan kayboldu" dedi.

Aradan iki gün geçmesine rağmen Ali'den haber alamayınca polise gittiğini söyleyen baba Canbolat, şunları söyledi: "Polisten mutlu bir haber gelmesini bekledik ama şu ana kadar hiçbir ipucu bulunamadı. Ali'nin resminin bulunduğu afişleri bastırıp sokaklara astık. Gitmediğimiz, aramadığımız yer kalmadı. Hatta tinercilerin kaldığı yerlere bile gittik ancak bir sonuç alamadık." Canbolat'ı bulmak için polis ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

17 YAŞINDAKİ GENÇ KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 10:13:00
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 13:01:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?