21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

18'inde cinayet kurbanı oldu

ANTALYA'da Nedim S.'ye ait avukatlık ve danışmanlık bürosuna arkadaşları S.I ve D.D ile giden 18 yaşındaki Umut Yıldız, çıkan silahlı kavga sonucu göğsünden vurularak öldürüldü. Polis, avukat ve bir arkadaşı ile öldürülen Yıldız'ın 2 arkadaşını gözaltına alırken, kaçtığı belirtilen cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Kırcami Mahallesi, Avni Tolunay Caddesi'nde bulunan Rumeli Group avukatlık ve danışmanlık bürosunda bu gece meydana geldi. Arkadaşları S.I ve D.D. ile birlikte elinde silahla yazıhaneye gelen Umut Yıldız ile büroda bulunan Nedim S. ve B.D. ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle, kimliği belirsiz kişi yanında bulunan tabancasıyla Yıldız'ı göğsünden vurdu. Yıldız, olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı 26 DD 822 plakalı otomobile binerek kayıplara karıştı. 

Polis, olayla ilgili olarak Avukat Nedim S. ve beraberindeki B.D ile baskın amacıyla işyerine geldiği bildirilen öldürülen Umut Yıldız'ın arkadaşları S.I ve D.D'yi gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan ve olaydan sonra kaçan cinayet zanlısının otomobili ise olaydan yaklaşık 1 saat sonra terkedilmiş olarak bulundu.



Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 10:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?