22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

19 Mayıs coşkuyla kutlandı

ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU

Antalya'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın 92. yıldönümü Antalya'da törenlerle kutlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kızıltoprak 100. Yıl Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen tören, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay törenin açılış konuşmasını yaptı.

Öğrencilerin okuduğu kompozisyon ve şiirlerle devam eden kutlamalarda, Kepez Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Türtay'ın öncülüğünde gençler Gençliğin Ata'ya cevabını seslendirdi. Kutlamalar resmi geçit ve çeşitli gösterilerle devam ederken, Türk Hava Kurumu paraşütçülerinden Yusuf Biçer'in planörle yaptığı gösteri izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Öğrencilerin hazırlamış olduğu 'Esaretten Özgürlüğe', 'Sel Olur İçinde Çağlarız Atam', 'Çiçek Açtı Anayurt', 'Zaferin Coşkusu', 'Cumhuriyetin Genç

Bekçileri', 'Daima İzinde Daima Beraber' gösterileri de ilgiyle izlendi. Güneşli bir havada gerçekleştirilen kutlama törenleri birbirinden renkli gösterilere sahne oldu. Dr. Günseli Bülent Aksal İlköğretim Okulu ve İş Okulu öğrencileri de ritimlere ayak uydurarak eşlik etti. Tören sonunda sahaya inen Vali Altıparmak ve diğer protokol üyeleri, öğrencileri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
ANTALYA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 13:38:05
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 14:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?