22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

19 müftü Korkuteli'nde toplandı

Antalya ve ilçelerinde görev yapan toplam 19 Müftü, Korkuteli'nde biraraya gelerek Ramazan ayında yapılacak etkinlikleri belirlediler.

Her ay Antalya'nın değişik bir ilçesinde toplanarak aylık olağan görüşmelerini yaptıklarını belirten Korkuteli İlçe Müftüsü Abdülmuttalip Peşe, bu ay toplantının Korkuteli'nde yapıldığını ve kendisinin de Korkuteli Müftüsü olarak toplantıya ev sahipliği yaptığını ifade etti.

Toplantıda yeni ilçelerle birlikte 19 ilçe müftüsünün bulunduğunu belirten Peşe, toplantının aslında olağan aylık toplantılardan birisi olduğunu ancak, Ramazan ayına giriliyor olması nedeniyle ayrı bir önemi bulunduğunu dile getirdi.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Şevki Aydın'ın da katıldı. Toplantıya oldukça geç gelen Aydın, gazetecilerin kendisinden fotoğraf almasına kızdı. Bunun üzerine Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser ve Korkuteli Müftüsü Abdülmuttalip Pece'nin araya girmesi üzerine Aydın yumuşadı. Sadece fotoğraf çekmelerine izin verilen gazeteciler daha sonra toplantı salonundan çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 10:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?