1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

2. Akdeniz Eğitim Fuarı açıldı

Antalya'nın eğitimine büyük katkı sağlaması beklenen 2. Akdeniz Eğitim Fuarı, kapılarını açtı.

Deha Fuarcılık tarafından Antalya'da organize edilen 'Akdeniz Eğitim Fuarı 2009', Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde başladı. Fuar, yurt içi ve dışında doğru, kaliteli eğitimi bulmaya çalışan öğrenci ve velilere birçok imkan sağlıyor. Deha Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Aykut, Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe ve çok sayıda eğitimci ile öğrenci fuarda bir araya geldi.

Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen fuarda, eğitim kurumlarının tanıtım çalışmalarının yanı sıra öğrencilere ve ebeveynlere yönelik bilgilendirici konferanslar düzenleniyor. Fuarın açılışında konuşan Deha Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Aykut, bu fuarı gelecek yıllarda eğitim zirvesi haline dönüştüreceklerini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da, son yıllarda eğitimin alt yapısına verdikleri önemin meyvelerini aldıklarını anlattı. Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkan Vekili Adlıhan Dere, fuarın açılış kurdelesini kesip stantları gezdi.

Antalya'nın eğitimine büyük katkı sağlaması beklenen ve 75'e yakın anaokulu, ilköğretim, lise ve üniversitenin standının bulunduğu fuar, 3 Mayıs tarihine kadar açık kalacak.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 16:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?