21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

2. Antalya Gençlik Şenliği başlıyor

2. ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Antalya Gençlik Şenliği başlıyor.

4-7 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2.Antalya Gençlik Şenliği'nde gençler eğlenceye doyacak. Antalya gençliği Atatürk Kültür Parkı'nda 4 gün boyunca dans, müzik, eğlence ve sporla iç içe keyifli saatler geçirecek. Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleşecek olan Antalya Gençlik Şenliği'nde ana sahnede her gün iki ünlü grup gençlerle buluşurken, alternatif sahnede de her gün saat 15.00'ten itibaren onlarca amatör müzisyen performanslarını sahneleme fırsatı yakalayacak.

ÜNLÜ ŞARKICILAR KONSER VERECEK

Şenlik süresince ünlü sanatçı ve gruplar; Umut Kaya, Yeni Türkü, Luxus, Redd, Marsis, Pinhani, Zülayha ve Yaşar ücretsiz konserler verecek. Konserler Cam Piramit Otoparkı alanında her akşam saat 20.00'de başlayacak. 4 Mayıs'ta şenliğin açılış konserinde Umut Kaya ve Yeni Türkü grubu sahneye çıkacak. Konserler büyük coşkuya sahne olacak.

SANATSAL ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Şenlikte konserlerin yanı sıra alanlarında workshop'lar düzenlenecek. Cahit Berkay, Taner Öngür müzik atölyesinde, Cemal Gülaz fotoğraf atölyesinde gençlere tecrübelerini aktaracaklar. Tiyatro ve sinema gösterilerinin de yer alacağı Antalya Gençlik Şenliği'nde Uykusuz dergisi yazar ve çizerleri söyleşiye katılacak. Ödüllü sokak basketbolu turnuvası da şenliğe renk katacak.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 10:48:04
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 18:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?