22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

2 bin aşçının büyük çekişmesi

ALTIN KEP AŞÇILAR YARIŞMASI DEVAM EDİYOR

Antalya Şefler Birliği tarafından düzenlenen II. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması, Pınar'ın ana Sponsorluğunda 20 – 23 Ocak 2010 tarihleri arasında Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor.

Her yıl sezon bitiminde, tüm Türkiye’deki 4 ve 5 yıldızlı oteller ile 1’inci sınıf tatil köylerinin mutfak şeflerinin, sous cheflerinin ve alt departmanlarının bireysel ve takım şekilde katılımı ile gerçekleştirilen Altın Kep Aşçılar Yarışması, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve dünya genelinden 13 ülkeden gelen Michelin Yıldızlı şefler ve derneklerinin katılımı ile 5 bin metrekarelik bir alan içerisinde yapılıyor.

Üç gün süreyle yaklaşık 2 bin aşçının katılımı ile toplam 11 dalda gerçekleştirilen Altın Kep Aşçılar Yarışması’nda, Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri Yarışması ve Üniversiteler Arası Yemek Yarışması kategorilerinde Pınar sponsorluğunda yarışan aşçılar Pınar’ın balık ürünleri ile ana yemeklerini hazırlıyorlar. Dereceye girecek yarışmacılar çeşitli madalyalar, kupalar ve katılım sertifikalarının yanı sıra uluslararası eğitim firmalarından eğitimler ve ödüller kazanacaklar.

ALTIN KEP AŞÇILAR YARIŞMASI DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:00:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 11:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?