21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

2 bin çocuk erkekliğe adım atacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Feslikan Şenliği kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen sünnet şöleninde maddi durumu yetersiz 2 bin çocuk erkekliğe ilk adımı atacak. Çocuklar kendileri için düzenlenen muhteşem şölende doyasıya eğlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Feslikan Yayla Şenlikleri ve Sünnet Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen, sünnet şöleni Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan 2 bin çocuğun kortej geçişiyle başladı. Kendileri için hazırlanan arabalarla şehir turu atan çocuklar, aileleriyle birlikte Antalya halkını selamladı. Erkekliğe ilk adımı atacak 2 bin çocuğun katıldığı kortejin ardından şenliğin yapılacağı Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'na geçildi.

Şenliğe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Genel Sekreter Yardımcıları Deniz Köken, sünnet çocukları ve aileleri katıldı. Şenlik programında ilk olarak Tevrat Çolak sahne aldı. Tevrat Çolak'tan sonra sahneye ünlü sanatçı Kibariye çıktı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Belediyelerin görevi hizmet vermekten çok muhtaç olanların yanında olmak olduğunu belirterek "Bu sünnet şöleniyle gençlerimizin ve ailelerinin yaşadığı heyecanı, gururu ve mutluluğu, tüm Antalyalılar olarak, bizler de paylaşıyoruz" dedi. Başkan Türel, konuşmasının ardından ünlü sanatçı Kibariye'ye günün anısına plaket verdi. Antalyalılar şenliğe büyük ilgi gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 10:43:57
Güncelleme :26 Temmuz 2008 Cumartesi 12:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?