7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

20 kamu çalışanına rüşvet gözaltısı

Antalya'da, Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması ve takibi sonucu polisin düzenlediği operasyonda aralarında 2 müdür ve yardımcılarının da bulunduğu tapu bölge müdürlüklerinde görevli 20 kamu çalışanı gözaltına alındı. 

Operasyonda iş takipçiliği yapan 40 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

Tapu bölge müdürlüklerinde rüşvet ve irtikap suçlarına yönelik ihbarları değerlendiren Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

Operasyonda, tapu bölge müdürlüklerinde iş takipçiliği yaptığı öğrenilen 40 kişinin de kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi.

a.a
Yayın Tarihi : 20 Mart 2007 Salı 12:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Remzi CANGÜVEN IP: 85.99.90.xxx Tarih : 21.03.2007 11:56:30
Geç bile kalındı.Yanlız Antalya'da değil Ülke genelinde yapılması gerekir ve bu kurumda çalışan insanların yatları,katları,banka hesap numaraları ile birinci derecede ki akrabalarının mal varlıkları araştırıldığında fotoğraf net olarak görülecektir.Elimde belge var.Eski bir tapu kaydı yüzer gezer yapılmış ve eşyanın tabiyatına uymasada suni olarak hazine araziye yolsuz olarak uygulatılmış ve tapuda şahıs adına tescili yapılmış.Yani kamu kurumu dolandırılmış.İlgililere sesleniyorum adresim belli söz konusu arazi 160 dönüm.Bu da benim İHBARIM