21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

220 kursiyer sertifikalarını aldı

Antalya’nın Konyaaltı belediyesi Toplum Merkezi’nde eğitim gören 220 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Mollayusuf Mahallesi’nde geçen yıl hizmete giren Konyaaltı Toplum Merkezi’nde bilgisayar, İngilizce, yemek yapım, takı tasarım, satranç, ev ekonomisi, resim ve annelik-çocuk bakımı branşlarında eğitim gören kursiyerler, Konyaaltı Kültür ve Sanat Merkezi’nde yıl sonu sergisi düzenleyip, törenle sertifikalarını aldılar.

Törene, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sosyal Hizmetler il Müdürü Ramazan Özen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Haydar Aksu, Konyaaltı Lions Kulübü Başkanı Feride Pekin ile çok sayıda davetli katıldı.

Konyaaltı’nın değişen ihtiyaçlarına cevap vermek için birçok kurumla işbirliği halinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Geçtiğimiz yıl Konyaaltı Belediyesi, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Konyaaltı Lions Kulübü işbirliği ile açılışını yaptığımız Konyaaltı Toplum Merkezimizde çocuklara, gençlere ve de ev hanımlarına yönelik eğitim programları ve meslek edinmeye yönelik çalışmalar yürütüldü. Bugün ilk kursiyerlerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mezun olan bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Böcek daha sonra sergiyi gezerek, kursiyerlerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?