22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

23 Nisan'ı hastanede kutladılar

23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yatan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hastanede kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hastanede yaşayan çocuklar tiyatro ve bale gösterileri, halk oyunları, müzik dinletileri ve jonglör gösterileri ile hastalıklarını kısa süreliğine de olsa unutma fırsatı buldular.

Çocukları içinde bulundukları sıkıntılı süreçten birkaç saatliğine de olsa uzaklaştırmak için 23 Nisan etkinliği düzenlediklerini söyleyen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Ertuğ, "Hastanemizde düzenlediğimiz 23 Nisan etkinliği artık geleneksel hale geldi. Özellikle son yıllarda çok yoğun katılımlarla gerçekleştiriyoruz etkinliğimizi. Öğrencilerin verilen desteklerle birbirinden renkli gösteriler ortaya çıktı" dedi.

Birbirinden renkli etkinliklilerle doyasıya eğlenen çocuklar, üzerinde Türk Bayrağı resimli pastayı hep birlikte keserek 23 Nisanı bayramını coşkuyla yaşadı.

23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR
23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR
23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 09:50:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 10:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?