21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

23 Nisan'ı hastanede kutladılar

23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi olan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Hastalıkları nedeniyle tedavi alan çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşadı. Çocuklar tiyatro, müzik dinletileri ve animasyon gösterileri ile hastalıklarını kısa süreliğine de olsa unutma fırsatı buldular.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halil Ertuğ, Atatürk'ün çocuklara hediyesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak amacıyla etkinliği düzenlediklerini söylerken Başhekim Abdullah Erdoğan da tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Prof. Dr. Halil Ertuğ, "Hastanemizde düzenlediğimiz 23 Nisan etkinliği artık geleneksel hale geldi. Amacımız Atamızın çocuklarımıza armağanı olan bugünü Akdeniz Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı olarak hasta çocuklarımızla birlikte kutlamak. Bazı sivil toplum kuruluşları ve firmalar bu etkinliklerimize destek verdi. Çocuk tiyatrosu, kukla gösterileri, ve müzik dinletisi gerçekleştirdik. Katkı sağlayan kişi ile kuruluşlara ve organizasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Gayaz Akçurin, Yard. Doç. Dr. Oğuz Dursun, asistan doktorlarımız Arzu Delibaş, Şenay Türe ve Armağan Öztürk hemşire Meltem Bozkurt'a teşekkür ederim“ diye konuştu.

Ulu önder Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin örnek gösterilecek bir davranış olduğunu belirten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Abdullah Erdoğan da, etkinliğin çocuklara hem Atatürk'ü anlatmak hem de tedavi sürecinden kısa sürede olsa uzaklaştırarak moral vermek için fırsat olduğunu kaydetti.

23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR
23 NİSAN'I HASTANEDE KUTLADILAR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 14:48:05
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 14:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?