21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

25. yıllarını Alanya'da kutladılar

Rus Subbotin Ailesi, evliliklerinin 25. yıldönümünü Antalya'nın Alanya ilçesinde kutladı.

Rusya'da endüstri alanında şirketleri bulunan iş adamı Andrey Subbotin, geçen hafta eşi Nadejda ve iki çocuğu ile Alanya'nın Kargıcak beldesine tatile geldi. Ailesiyle evlilik yıldönümü kutlaması için Alanya'da bulunan iş adamı Subbotin, Goldcity Turizm Kompleksinde anılarını hatırlatan sokaktan beğendiği bir evi satın aldı.

25 yıllık evlilik hayatında tek mutluluk kaynağı eşi Nadejda olduğunu söyleyen Subbotin, "25 yıl önceki tanışma heyecanını Alanya'da yeniden hissederek yaşadık. İsterim ki bizden sonra da çocuklarımız bu mutluluğu Alanya'da yaşayabilsinler" dedi.

Goldcity'de Zoodyac Restorant'da romantik bir akşam yemeği ile kutlama yapan Rus aileyi Goldcity Turizm Kompleksi sahibi Kerim Aydoğan ve eşi Nevin Aydoğan yalnız bırakmadı.

Türk ve Rus iş adamlarını buluşturan mutluluk gecesinde konuşan iş adamı Aydoğan, 'Beraberliğiniz bir ömür boyu sürsün, o kadar mutlu yaşamışsınız ki aradan geçen yıllar sizi hiç yaşlandırmamış ve hep genç bırakmış' diye konuştu.

Rus Subbotin çifti için özel hazırlanan kalp şeklinde üzerinde '25' yazılı yaş pastanın kesileceği sırada ardı ardına patlatılan 25 havai fişek gökyüzünde romantik bir tablo oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 14:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?