1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

3 dilde evlenme teklifi

Antalya'da yaşayan gazeteci Hamdi Gökbulut, Macaristanlı nişanlısına 5 yıldızlı otelde romantik bir evlilik teklifinde bulundu.

Havadan paraşütle nişanlısının üstüne bin adet gül yağdıran Gökbulut, 3 dilde hazırlattığı 10 metrelik afişle evlenme teklifinde bulundu.

Antalya'da bir Alman gazetesi adına görev yapan gazeteci Hamdi Gökbulut, yine Almanya'da tanıştığı Macar uyruklu spor eğitmeni Gabriella Nagy'e yaptırdığı 10 metrelik afişle evlenme teklif etti.

Belek'te bulunan Clup Alibey Köy Tatil Köyü'nde nişanlısı Gabriella'nın doğum gününü kutlayan Gökbulut, paraşütten nişanlısı Gabriella'nın başına bin adet kırmızı gül yağdırdı. Gökbulut, daha sonra üzerinde Almanca, Türkçe ve Macarca evlenme teklifi bulunan 10 metrelik bez afişi açtırdı. Gabriella, yaşadığı birbirinden ilginç sürprizlerle adeta şaşkına döndü. Yaşadığı sürprizler nedeniyle gözleri dolan Macar gelin, "Kalbim artık senin. Seni çok seviyorum. Ölene kadar seninleyim" diyerek evlenme teklifini kabul etti.

Evlenme teklifinin anlamlı olmasını istediğini söyleyen Hamdi Gökbulut ise, "Almanya'da tanıştığımız için afişe Almanca olarak ta evlenme teklifini yazdırdım. Anlamlı olduğuna inanıyorum" dedi.

Çiftin düğününün yılbaşında Tayland'da yapılacağı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 11:55:54
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 12:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?