22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

‘3 Dilek Kampanyası’na yoğun ilgi

‘3 DİLEK KAMPANYASI’NA YOĞUN İLGİ

Özdilekpark Alışveriş Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘3 Dilek Kampanyası’ yoğun ilgiyle devam ediyor.

Özdilekpark Alışveriş Merkezi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Bülent Uçma, çekilişe gösterilen ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Uçma; “Özdilekpark Alışveriş Merkezi olarak 22 Mart 2010 tarihinde başlattığımız kampanya çok yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Alışveriş merkezimiz içerisinde herhangi bir mağazamızdan bir seferde veya toplamda aynı gün içerisinde 75 TL. ve üzeri alışveriş yapanlar, çekilişe katılma hakkı kazanıyor. 22 Mart’tan bugüne çekilişe katılmak için 170 bin kişi kayıt yaptırdı” dedi.

29 Haziran gerçekleştirilecek çekiliş ile bir kişinin hayallerindeki eve kavuşacağını belirten ZR Park Attalos Evleri bahçesinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ev ile ilgili bilgi veren Özdilekpark Alışveriş Merkezi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Bülent Uçma, “Dubleks, 3+1 odası olan, açık, kapalı havuzu bulunan, saunası, fitness salonu, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, otoparkı, güvenliği gibi özelliklere sahip kalitesini, huzurunu ve rahatlığını hissedilebilecek olan ZR Park Attalos Evleri’ni tercih ettik” dedi.

ZR Park Attalos Evleri sahibi Koray Köse de inşaat aşamasında hiçbir masraftan kaçınmadan Antalya’ya yakışan, modern, insanların huzurlu bir evde yaşamak için düşündükleri her şeyi içinde barındıran bir site yaptıklarını belirtti.

‘3 DİLEK KAMPANYASI’NA YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:50:03
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 19:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?