21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

3 mahalleye sağlık ocağı müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Gündoğdu, Fevzi Çakmak ve Çankaya Mahalleleri’ne sağlık ocağı yapılacağını açıkladı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, sabah kahvaltısında Gündoğdu Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Sıcak asfaltını ve parke kaldırımını büyük oranda bitirdikleri Gündoğdu Mahallesi’nde, sıcak asfaltı ve kaldırımı eksik kalan sokakların da Aralık ayı içerisinde bitirileceğini söyledi.

Hizmete giren 3 bin 500 kişilik, çift salonlu Kepez Belediyesi Spor Salonu’nun, bölgenin cazibesini artırdığını ifade eden Öner, Gündoğdu Mahallesi ve komşu mahallelere yer tahsisiyle, hayırsever bularak 4 okulun yapılmasını sağladıklarını kaydetti.

Yer tahsisiyle, hayırsever bularak Kepez’e, 4,5 yıl içende 8 sağlık ocağı kazandırdıklarını anlatan Öner, esnafla kahvaltılı toplantıda ilçeye 3 sağlık ocağının daha yapılacağının müjdesini verdi.

Gündoğdu, Fevzi Çakmak ve Çankaya Mahalleleri’ne sağlık ocağı yapılacağı bilgisini aktaran Başkan Erdal Öner, “ Sağlık ocaklarımızın, yer tahsisini, plan tadilatlarını gerçekleştirdik. Hayırseverlerimiz tarafından sağlık ocaklarımızın inşasına Aralık ayı içerisinde başlanılacak. 2009 Şubat ayı gibi de sağlık ocaklarımızı hizmete açmayı hedefliyoruz. Böylece bizim dönemimizde Kepez’de 11 sağlık ocağı ilçede hizmete girmiş olacak. Sağlık Bakanlığımız da, ilçemize 200 yataklı bir devlet hastanesi yapılmasını 2009 yatırım programına aldırdı. Bu tesislerinin hizmete girmesiyle Kepez’de sağlık tesisi sıkıntısı büyük oranda giderilmiş olacak.”

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 14:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?