21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

3 okul protokolü birden imzalandı

Antalya'nın Düzlerçamı Yukarıkaraman Mahallesi, Sarılar Beldesi ve Korkuteli ilçesine yapılması planlanan toplam 44 derslik için Antalya Valiliğinde protokol imzalandı. 

Valilik makamında gerçekleştirilen imza törenine Vali Alaaddin Yüksel, hayırsever Ramazan Yalçın, Perge Rotary Kulübü adına dönem başkanı Nezihi Özyalçın, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkay Ersoy ve ilgili ilçe kaymakamları katıldı. İmza töreninde konuşan Vali Yüksel, her Salı günü okul yaptırmak isteyen hayırseverlerle devletin buluştuğunu söyledi. Yapılan katkılar sayesinde her geçen gün derslik sayısının arttığını söyleyen Yüksel, Antalya'da 3 yılda toplam 2 bin 500 dersliğin yapıldığını belirtti. 

Konuşmaların ardından Vali Yüksel, sırasıyla Korkutelili hayırsever işadamı Ramazan Yalçın, Perge Rotary Kulübü adına dönem başkanı Nezihi Özyalçın, Sarılar Belediye Başkanı Mustafa Erkay Ersoy ile okul protokolü imzaladı. Vali Yüksel, protokollerin imzalanmasının ardından teker teker hayırseverlerin alnından öptü. 

Yapılan protokollere göre, hayırsever Ramazan Yalçın tarafından, Korkuteli'nde bulunan Karşıyaka İlköğretim Okulu bahçesine 12 derslikli ek bina, Manavgat'ta bağlı Sarılar beldesinde Sarılar Belediyesi ve vatandaşların işbirliğiyle 24 destlikli ilköğretim okulu ve Perge Rotary Kulübü tarafından Düzlerçamı'nda bulunan Yukarıkaraman İlköğretim Okulunun bahçesine ise 8 deslikli ek bina yapılacak.
iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2006 Salı 13:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?