21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

30 güzel sahilleri şenlendirdi

Kemer ilçesinde, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'na katılacak olan 30 güzel, sahilleri şenlendirdi.

Club Kemer Aura'nın düzenlediği Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'na katılacak olan aralarında Finlandiya, Brezilya, Lübnan, Rusya gibi 30 farklı ülkeden gelen 30 güzel, Göynük beldesindeki Prestige Otel'de kampa girdi. Yarışmanın hazırlıklarını sürdüren güzeller sıcaktan bunalınca Kemer sahillerine akın etti.

Basın mensuplarına tanıtılan güzeller sahilde bulunan vatandaşların ilgisini çekti. Sahilde su sporlarına katılan yarışmacılar ardından havuza gelerek aquaparkta eğlendi. Su kaydıraklarından kayan güzeller Antalya'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, "Yarışma öncesi hazırlıklarımız çok sıkı bir şekilde devam ediyor. Her gün prova yapıyoruz. Çalışmalardan fırsat bulduğumuzda da denize girerek serinliyoruz. Kemer'i çok sevdik" dediler.

Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker ise, Uluslararası Miss Kemer Güzellik Yarışması'nın geleneksel hale geldiğini belirterek "30 ülkeden gelen güzelleri yarışma için buraya getirdik. Kızlarımız kampın ardından Kemer kraliçesi olmak için yarışacaklar" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 09:54:49
Güncelleme :18 Haziran 2008 Çarşamba 09:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?