22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

30 metreden denize atladı

BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ DENİZE ATLADI

Antalya'da falezlerden atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan genç kız, dalgalarla boğuştu. Genç kızı boğulmaktan deniz polisi kurtardı.

Olay, Antalya Atatürk Parkı'nda meydana geldi. Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Ü.G., henüz bilinmeyen bir nedenle 30 metrelik falezlerden denize atladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen deniz polisi, itfaiye ve 112 ekipleri dalgalarla boğuşan geç kızı kurtarmak için seferber oldu. Denizden botla falezlerdeki kayalıklara yaklaşan deniz polisi, yüzerek kayalıklara çıktı. Dalgalar arasında yaşam mücadelesi veren genç kızı da kayalıklara çıkaran ekipler, botun dalgalar sebebiyle kıyıya

yanaşamaması nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaralı üniversite öğrencisi yat limanına götürülerek ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç kızın çantasından çıkan kitapta ise el yazısıyla ''Telafi edilemeyecek hatalar yaptım, beni kurtarmaya çalışmayın'' yazdığı belirlendi. Genç kızın çantasının yanında iki adet boş meyve suyu kutusunun bulunması nedeniyle yanında bir kişi daha olabileceği ve bu kişinin genç kızı intihara teşvik edebileceği şüphesiyle polisler inceleme başlattı.

BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ DENİZE ATLADI
BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ DENİZE ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:01:01
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 17:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?