1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

300 kişi AKP rozeti taktı

Kemer İlçesi'nde 300 kiş, Kemerli işadamları Bünyamin şahin ve Hasan sezen önderliğinde Ak partiye üye olup rozet taktılar.

Katılıma Başkan Hasan şeker ve İl Genel Meclis Üyeleri Adayları ve Kemer Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte katılarken, misafirlere pilav üstü kavurma ikram edildi. Katılıma Bünyamin Şahin ve Hasan Sezen’in ev sahipliğinde yaklaşık 300 kişi katılırken rozetler Ak Parti ilçe başkanı Zafer Yaman ve Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tarafından takıldı. Başkan Şeker,e katılım töreni için geldiği mahallede beş koç kurban edilirken, katılım sonrası yemek verildi ve yemek sonrası da dualar edildi.

“Katılımlarımız devem ediyor,edecek..”

Katılımda bir konuşma yapan Başkan Şeker, Ak Partiye katılımların devam edeceğini ve bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Şeker, “ Bünyamin Kardeşimize ve Hasan Kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Bizi kendi evlerine davet ettiler. Sizleri de davet ettiler. Kemer’de yeni bir seçim süresi yaşıyoruz. Biliyorsunuz 10 yıldır benimle berabersiniz, destek verdiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Şimdi bu önümüzdeki seçim Kemer için çok çok önemli. Sizler Hasan Şeker’in ekibinle birlikte neler yaptığını çok iyi biliyorsunuz. İlçe başkanı olmayan, milletvekili olmayan, bir bakanı olmayan, bir başbakanı olmayan Hasan Şeker’in neler yaptığını gördünüz. Otogarı gördünüz, sanayi çarsını gördünüz. Ama şimdi Hasan Şeker büyük bir ekip oldu.

Ben Sayın Başbakanımızla, Sayın Bakanlarımızla, ilçe Başkanımızla da görüşmelerimiz oldu Biz Kemer için gerekli sözleri aldık. Bu dönem neden çok önemli diyorum, çünkü bu seçim Ak Partinin dışında Kemer’e hiçbir şey getireceği yok Siyaset niçin yapılır? Siyaset beldene, ilçene, iline faydalı olmak için yapılır. Herkes bir şey söylüyor. Zafer Başkanım şunu demiş, Hasan Şeker şunu demiş.. Siyaset en büyüğümüzün söylediği gibi dün dündür bugün bugündür. Bugün için benim yapmam neydi Ak partide olmamdı. Zafer başkanın yapması geren neydi Hasan Şeker’idi. Birleştik bir araya geldik Şimdi sizden özellikle rica ediyorum. Şurada bir 15 günümüz kaldı çalışmalarımızı biraz daha hızlandıralım ve 29 mart akşamı ipi göğüsleyelim..”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 18:07:03
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 18:23:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?