21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

32 dükkanın ihalesi yapıldı

Antalya’nın Kemer ilçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Terminal ve Pazar yerinde bulunan 32 dükkan yapılan ihaleyle sahiplerini buldu.

Kemer Belediye Meclisi salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşen yeni Terminal ve Pazar yerinde bulunan 32 dükkan ihale sonrasında kazananlar yarından itibaren kiralarını yatırıp sözleşmelerini yapabilecekler.

Kemer Belediye Encümeninin 20 Ağustos 2008 tarih ve 128 sayılı kararı ve Başkanlık Makamının aynı gün tarihli İhale Onay Belgesi uyarınca Kemer Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Kemer Arslanbucak Mahallesi 450/05 parsel üzeri Cumhuriyet Bulvarı No:1 adresindeki (Pazar yeri) 5 adet işyeri ile Kemer Arslanbucak Mahallesi 450/04 parsel üzeri Cumhuriyet Bulvarı No:3 adresindeki (Terminal Kompleksi) 27 farklı işyeri Belediye Meclisinin 02 Temmuz 2008 tarih ve 51 sayılı kararı uyarınca 5 yıl süreyle 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif (arttırma) usulü ile kiralandı. İhaleye katılanların yanı sıra basın mensupları ve vatandaşlarda büyük ilgi göstererek, ihaleyi sonuna kadar izlediler.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ihale sonrası yaptığı açıklamada,
"Basınımızın ve vatandaşlarımızın huzurunda oldukça şeffaf bir ihale gerçekleştirdik. Belediyemiz ve Kemer'imiz için hayırlı olsun. Yeni Pazar yerimizdeki işyerleri ve Yeni terminal binamızdaki dükkanları alan herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum."dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 16:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?