1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

4. Kan Bağışı Kampanyası başladı

Konyaaltı Bölgesi’nin köyden kentte geçişini simgeleyen 1994 Yerel Seçimlerinin 15.’ci yıldönümü nedeniyle, Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası büyük ilgi gördü.

Konyaaltı Belediye binası önünde düzenlen kampanyaya, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye personeli, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda gönüllü bağışçı katıldı.

Kan bağışında bulunan gönüllülere teşekkür eden Başkan Böcek, “Kan vermek hayat kurtarır. Sizde bir hayat kurtarın sloganıyla düzenlediğimiz kan bağış kampanyasına vatandaşlarımız her yıl olduğu gibi büyük ilgi gösterdi. Tüm gönüllülerimize duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kan Bağışında bulunan Başkan Böcek’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Batı Akdeniz Bölgesi Kan Merkezi Birim Yöneticisi Dr. Nermin Gönül, “Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in katkılarıyla her yıl kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Vatandaşlarımızda düzenlenen bu kampanyaya oldukça ilgi gösteriyor. Başta Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e ve kampanyaya destek veren tüm gönüllülere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Batı Akdeniz Bölgesi Kan Merkezi Birim Yöneticisi Dr. Nermin Gönül katkılarından ötürü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür plaketi verdi. (CE)

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 13:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?