22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

4. kattan atlayarak intihar etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir genç 4. kattan atlayarak intihar etti.

Olay, dün akşam Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Binanın 4. katından atlayarak intihar eden Mert Ufuk Özcan (22) hayatını kaybetti.

Psikolojik sorunlar yaşadığı ve son günlerde annesinin yanı sıra komşularına ve mahalleye yönelik rahatsızlık verdiği belirtilen Mert Ufuk Özcan isimli gencin 15 gün önce evdeki eşyaları aşağıya atması üzerine polis nezaretinde Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği, ancak aynı gün hastaneden geri gönderildiği bildirildi.

İki gündür sürekli evin çatısında dolaşan ve çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan Mert Ufuk Özcan için dün yeni bir sevk alındığı ve bugün polis nezaretinde yeniden Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmeye hazırlandığı belirtildi. Talihsiz gencin intiharının ardından olay yerine gelen annesi ve kardeşi sinir krizleri geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 12:05:42
Güncelleme :2 Eylül 2008 Salı 12:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kasım özer IP: 88.242.30.xxx Tarih : 2.09.2008 20:52:06

çok samimi çocukluk arkadaşımdı kendisine allah rahmet eylesin ve ailesine baş saglıgı dilerim çok üzüldüm keşke hiç olmasaydı bu talihsiz olay