22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

4 aracı benzin döküp yaktılar

PARK HALİNDEKİ 4 ARAÇ KUNDAKLANDI

Antalya'da gece saatlerinde meydana gelen olayda park halindeki 4 otomobil kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dökülerek yakıldı. Otomobillerden birinin, Türk bayrağı bulunan kısmına taş atılarak kırılması ve bayrağın yakılması dikkat çekti.

Antalya'nın Kepez İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde gece 03.00 sıralarında meydana gelen olayda park halindeki Yaşar Aygün'e ait 07 AFU 58 ve Mustafa Eker'e ait 07 Y 7917 plakalı otomobiller ile Ali Akgün'e ait 07 BUN 86 ve Fevzi Yıldızlı'ya ait 07 CBN 94 plakalı minibüsler, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Üzerlerine benzin dökülerek yakılan otomobillerin bazılarının cam kısımlarının taşla kırıldığı belirlendi. Çevrede bulunan apartmanlardaki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobillere su ve köpük ile müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alınırken olay yerine gelen terörle mücadele ekipleri soruşturma başlattı.

Otomobil sahibi Yaşar Aygün'ün kızı Dilek Aygün, otomobillerinin, araçta bulunan Türk bayrağı sebebiyle yakıldığını belirterek, "Türk bayrağı bulunan camı taşla kırmışlar. Türk bayrağını da yakmışlar. Bugün otomobillere saldıranlar yarın evleri de saldırıp yakabilirler. Bunlara bir çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

Öte yandan olaya tepki olarak çevredeki apartmanlarda bulunan bazı vatandaşların da evlerine bayrak asmaları dikkat çekti.

PARK HALİNDEKİ 4 ARAÇ KUNDAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 12:56:00
Güncelleme :3 Ocak 2010 Pazar 14:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?