15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

40 metrede intihar pazarlığı

ANTALYA'DA 40 METRE YÜKSEKLİKTE İNTİHAR PAZARLIĞI

Antalya'da, çalıştığı firmadan alacağını tahsil edemeyen demirci ustası, 40 metre yüksekliğindeki yük asansöründe intihara kalkıştı.

Yaklaşık iki saat bulunduğu yerde kalan ve alacağını isteyen gencin mesai arkadaşları, aşağıda yemek yerken vatandaşlar ise atlayıp atlamayacağı ile ilgili iddiaya girdi.

Olay, Antalya'nın Uncalı Mahallesi'nde meydana geldi. Demirci ustası Taner E., özel bir eğitim kurumunun işini yapan taşeron firma ile iş yaptı. Yaptığı işin karşılığı 4 bin 500 TL alacağı olan Taner E., uzun zaman parasını alamayınca bugün öğle saatlerinde inşaatın yanında bulunan 40 metre yüksekliğindeki yük asansörüne çıkarak, parasını alamazsa intihar edeceğini söyledi.

FİRMA YETKİLİSİ GERİ DÖNDÜ

Taner E.'nin mesai arkadaşları durumu polis, itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, güvenlik önlemleri aldı. Taner E.'nin atlamaması için firma yetkilisi de asansöre çıktı ancak Taner E.'nin bulunduğu yerin yüksekliğini görünce vazgeçip geri döndü.

İDDİAYA GİRDİLER

Yerden 40 metre yüksekte olan asansörde pazarlık sürerken, olay yerinde bulunan vatandaşlar Taner E.'nin atlayıp atlamayacağı ile ilgili iddiaya girdi. Olayı film izler gibi çekirdek yiyerek izlediler. Mesai arkadaşları ise Taner E.'nin intihar girişimine aldırmadan yemek yiyip cep telefonlarının kamerası ile arkadaşlarının görüntüsünü çekti.

PARA VE ÇEK VERİLDİ

40 metrede yapılan pazarlık sonrası Taner E., verilen bin TL para ve 3 bin TL çek ile eyleminden vazgeçti. Taner E., daha sonra ifadesi alınmak üzere Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü.

ANTALYA'DA 40 METRE YÜKSEKLİKTE İNTİHAR PAZARLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 15:15:02
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 17:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?