21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

40 otomobilin lastikleri kesildi!

Antalya'da işsiz olduğu ve uyarıcı hap kullandığı öne sürülen kişinin, ailesiyle birlikte yaşadığı evinin yakınındaki 40 otomobilin lastiklerini kestiği belirlendi.

Gece, Yeşilbahçe ve Şirinyalı mahallelerinde 40 otomobilin lastiklerinin bıçakla kesildiği belirlendi. Demircikara Polis Merkezi'ne bağlı ekiplerin, lastikleri kesilen otomobillerin sahipleri ile olayı gerekleştiren zanlı ya da zanlıların belirlenmesine ilişkin soruşturmasında, bazı araçlarda kan ve parmak izleri bulunduğu tespit edildi.

Polisin kan ve parmak izlerinin incelemesi ve araştırmaları sonucu, olayın zanlısının, bölgede evi bulunan, emekli anne ve babasıyla birlikte yaşayan Korcan T. olduğu belirlendi.

Evinde yakalanan işsiz 32 yaşındaki Korcan T'nin alkollü olduğu belirlenirken, zanlının uyarıcı hap kullandığı da saptandı.

Otomobillerin lastiklerini kestiğini itiraf ettiği bildirilen zanlının, ailesiyle yaşadığı evine giderken, lüks araçları gördüğünde, “zenginliğe tepki” amacıyla olayı gerçekleştirdiği yönünde beyanları bulunduğu öne sürüldü.

Gözaltına alınan Korcan T'nin sorgusu sürüyor.

AA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 17:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?