22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

466 Sokak trafiğe kapatılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eski otogar alanında bulunan iş merkezinin atık su bağlantısı yapılması amacıyla 466 Sokak’ı 5 gün süreyle araç trafiğine kapatacak.

Araç sürücüleri alternatif güzergahları kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecek.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Eski Otogar alanında yapımı devam etmekte olan iş merkezi ve AVM inşaatının yağmur suyunu drene etmek amacıyla 466 Sokak üzerinde bulunan atıksu bağlantısının yapılması amacıyla 466 Sokak yaklaşık 5 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak.

Bu çalışma nedeniyle Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) karar alındı. Karara göre araç sürücüleri, 466 Sokak’ın araç trafiğine kapatılacak olması nedeniyle Fahrettin Altay Caddesi’nden Milli Egemenlik ve Valilik istikametine gitmek için 467 Sokak’ı kullanarak, raylı sistem geçişinden Milli Egemenlik Caddesi’ne geçebilecek.

ALTERNATİF GÜZERGAH

Adnan Menderes Bulvarı’nın üzerinden Fahrettin Altay Caddesi’ne ulaşılmasını sağlayan sola dönüş ise kapatılacak. Araç sürücüleri, Adnan Menderes Bulvarı’ndan Şarampol Kavşağı’ndan sola dönerek Muratpaşa Cami’nin doğusundan Milli Egemenlik Caddesi’ne ulaşabilecek.

466 Sokak’ı kullanarak Milli Egemenlik Caddesi’ne geçiş yapan toplu taşıma araçları da Fahrettin Altay Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı ve Şarampol Kavşağı’ndan sola dönüş yaparak Milli Egemenlik Caddesi istikametine gidebilecek.

Araç sürücülerinin trafik işaret ve uyarı levhalarını dikkate almaları istendi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2012 Perşembe 14:33:38
Güncelleme :12 Temmuz 2012 Perşembe 14:36:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?