21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

5 otele 'Mavi Bayrak'

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot beldesi ve Çenger Köyü bölgesindeki 5 otele 'Mavi Bayrak' verildi.

Mavi Bayrak almaya hak kazanan 5 otel için Amelia Beach Resort Otel'de düzenlenen törene Manavgat Kaymakam Vekili Antalya Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, Mavi Bayrak Sorumlusu ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV)Yönetim Kurulu Üyesi Şerefnur Kayhan, Amelia Beach Resort sahibi Mustafa Mutlu ve Mavi Bayrak alan otel yöneticileri katıldı.

Manavgat Kaymakam Vekili Antalya Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu törende yaptığı konuşmada, Mavi Bayrak almaya hak kazanan otelleri kutlarken, Mavi Bayrak Sorumlusu ve TÜRÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Şerefnur Kayhan da, Antalya bölgesinde 174 plaj, 17 marina ve 12 yatta Mavi Bayrak olduğunu söyledi. Kayhan, "Biz ülke olarak dünya ikinciliği ya da birinciliğini almak zorundayız. Turistlerin tatile nereye gidecekleri konusunda Mavi Bayrak belirleyici bir özelliği vardır. Bunun için Mavi Bayrak olan otellerimiz ve tur şirketlerimiz mutlaka tanıtımlarında bunu kullansınlar" dedi.

Konuşmaların ardından Clup Felicia Village, Amelia Beach Resort, Aska Otel, Flora Garden Beach Clup, Crystal Admiral Resort Suites Spa Otel yöneticilerine, Manavgat Kaymakam Vekili Bulgurlu tarafından Mavi Bayrak ve belgeleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2011 Cumartesi 23:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?