21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

550 kişi CHP'ye katıldı

Yerel seçimlere sayılı günler kala, partilere katılımlar da hız kazandı. Antalya'da 550 kişi CHP'ye katıldı.

29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Türkiye genelinde partilere katılımlarda büyük bir hareketlilik başladı. İstanbul'da ve Erzurum'da türban açılımıyla parti katılımlarında ses getiren Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Antalya'da 550 kişiye rozetler takıldı.

CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli, CHP Muratpaşa Belediyesi İlçe Başkanı Ercan Erkan, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Prof. Dr. Arif Bulut ve çok sayıda partili, Zeybekoğlu düğün salonunu doldurdu. Yaklaşık 10 dakikalık slayt gösterisiyle başlayan toplantı, CHP Muratpaşa Belediyesi İlçe Başkanı Ercan Erkan, milletvekili Çöllü ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in konuşmalarıyla devam etti.

CHP İl Başkanı Ömer Melli de, 29 mart seçimleriyle Antalya başta olmak üzere bir çok il ve ilçeye sahip olacaklarını söyledi. Melli, "Ülke, ekonomik krizle kötüye doğru gidiyor. Önümüzde yerele sahip olmak için büyük bir fırsatımız var. Kömür, mercimek dağıtarak değil bunu sizlerle yapacağız" dedi.

Ardından, başta 41 yıllık devlet memuru Antalya Eski Vali Yardımcısı Erkan Işılgan olmak üzere, Emniyet Müdürü Behçet Cımbız, Toprak Mahsullerinde görevli Ali Bozer olmak üzere 550 kişiye CHP rozetleri takıldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 23:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?