16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

6 keçiye 1 kilo esrar

6 KEÇİYE 1 KİLO ESRAR

Antalya'da çaldığı keçilerle esrar almaya çalışan 2 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. 6 küçükbaş keçiye 1 kilogram esrar satan bir kişi ise polis tarafından aranıyor

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Atatürk Mahallesi'nde Ali H. isimli kişiye ait bir evin bahçesinde kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon gerçekleştirdi. Etrafı yüksek duvarlarla çevrili olan evde yapılan aramalarda 4 kilo 400 gram gonca halde esrar maddesi bulundu.

6 KEÇİYE 1 KİLO ESRAR

Eve yapılan operasyonda M.E.K ve E.D isimli 2 şahıs göz altına alındı. Evin önünde bulunan bir araçta yapılan aramada ise aracın içinde ve bagaj kısmında 6 adet keçi bulundu. Hırsızlık malı olduğu öğrenilen keçilerin, M.Y.K ve E.D'ye ait olduğu ve şahısların çaldığı keçiler karşılığında esrar almaya çalıştığı öne sürüldü. Gözaltına alınan M.Y.K. ve E.D savcılığa sevk edilirken, evin sahibi A.H.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. El konulan keçiler ise, yeddiemine teslim edildi.

Ev sahibi A.H'nin parası olmayan müşterilerden esrar karşığılında küçük ve büyük baş hayvanlar aldığı bu hayvanları da çevredeki kasaplara sattığı iddia edildi.

6 KEÇİYE 1 KİLO ESRAR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 16:56:05
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 17:20:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?