21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

7 köyün yolları asfaltlanıyor

Antalya'nın Kepez Belediyesi, kendisine bağlanan 7 köyün yollarını asfaltlamaya başladı. 

Daha önce Aşağıkaraman Köyü'nün yollarını asfaltlayan Kepez Belediyesi, şimdi de Kızıllı Köyü'nün yollarını asfaltlıyor. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner; Meclis Üyeleri Zeki Çivik ve Hasan Demir ile birlikte Kızıllı Köyü'ndeki yol çalışmalarını inceledi. Cuma namazı sonrası köyün kahvehanesinde toplanan 200 kişiye hitap eden Başkan Öner, "Kızıllı Köyü'nün yollarının asfaltlama çalışmasını bu yıl bitirerek sizi çamurdan kurtaracağız" dedi. 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Yasası ile Kızıllı, Odabaşı, Kirişçiler, Çamlıca, Duacı, Başköy ve Aşağıkaraman köylerinin Kepez Belediyesi'ne bağlandığını anımsatan Başkan Öner, 2 köyde asfaltlama çalışmasının bitirildiğini, geriye kalan 5 köyün yollarının da planlanan program içerisinde asfaltlanacağını vurguladı. Kendilerine bağlanan 7 köyün yerel seçimlerde Kepez Belediyesi'ne oy vermeyeceğini hatırlatan Erdal Öner, şöyle devam etti: 

"Belki daha önceki belediye başkanları, seçimden seçime köyünüze gelirdi. Ama bu benim 4. gelişim. Yine, sizlerin sorunlarını dinlemeye geleceğim. Yerel seçimlerde bana oy vermeyeceksiniz. Ama biz oy kaygısı taşımadan köyünüzün yollarını asfaltlıyoruz. Bizim için önemli olan oy değil, vatandaşın sorununun çözümüdür. Biz de oy beklentisi içerisinde olmadan, köyünüzün yollarını asfaltlıyoruz."
Daha sonra konuşan Kızıllı Köyü Muhtarı Yusuf Daldal da, köye yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Erdal Öner'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Öner, köylülerin haşereye karşı ilaçlama isteğine de olumlu cevap verdi. Başkan Öner, yargı kararıyla sivrisinekle ilaçlamayı Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağını anımsatarak, yetkinin Büyükşehir Belediyesi'ne geçeceği Ekim ayına kadar, her hafta 1 ekibin köyde ilaçlama yapacağı sözünü de verdi. Öner, daha sonra Kızıllı Köyü'nde devam eden yol çalışmalarını denetledi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2006 Cumartesi 22:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?