22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

7 yıldızlı otelde yok yok

Antalya’nın Beldibi Beldesi’nde hizmete giren 7 yıldızlı Sungate Port Royal Oteli, özel bölümleri ve ilginç dekorasyonuyla ilgi çekiyor. 7 yıldızlı Sungate Port Royal Oteli, hizmette sınır tanımıyor.

Dünyanın en büyük otelleri arasında yer alan otelin bir bölümü sadece Vip müşterilerine ayrıldı. Özel havuzların da bulunduğu odalarda turistler, döner yataklardan isterlerse dağ manzarasını isterlerse otelin havuzunu izleyebiliyor. Gecelik fiyatı bin 500 dolar olan 26 delüx dairenin bulunduğu Vip bölümünde müşteriler de gizli tutuluyor. Özellikle zengin Rus işadamlarının konakladığı delüx odalar, 120 metrekare alana sahip.

Bin 500 kişinin çalıştığı 7 yıldızlı otelde bin 170 oda bulunduğunu belirten Otel Genel Müdür Yardımcısı Mert Bölükbaşı, dünyanın en büyük otelleri arasında yer aldıklarını söyledi.

Delüx dairelerde konaklayan müşteriler için bir personelin 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Bölükbaşı, "Müşterilerimizin yüzde 60’ı Ruslar. Kaliteyi seven Rus turistler için sınır tanımıyoruz. Vip odalarımız otelimizden tamamen ayrı bir konsept içinde. Diğer müşterilerden farklı olarak odalarının önündeki havuz ve dönen yataklardan faydalanabiliyorlar" dedi.

Hizmete bu sezon giren otelin önümüzdeki günlerde tüm dünya ünlülerinin tercihi olacağını belirten Genel Müdür Bölükbaşı, Türkiye’nin böyle bir otele ihtiyacı olduğunu ve büyük ilgi gördüklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2005 Çarşamba 12:47:52
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 12:00:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?