15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

7’den 77’ye bisiklet turu

7’DEN 77’YE BİSİKLET TURU

Muratpaşa Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen ‘7’den 77’ye Bisiklet Turu’ 7 kilometrelik güzergahta yapıldı.

Antalya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun kutlama etkinleri kapsamında Muratpaşa Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde düzenlenen 7’den 77’ye Bisiklet Turu, Fener Parkı ile Lara Birlik Plajı arasında gerçekleştirildi. Yurttaşların büyük ilgi gösterdiği ve yaklaşık 7 kilometrelik etabı kapsayan 7’den 77’ye Bisiklet Turu’na Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Kent Konseyi Gençlik Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, Kent Konseyi yetkilileri ve muhtarlar da katıldı. Etap sonunda Başkan Evcilmen, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Tevhide Öztürk ve Devlet İlkay Öncel’in çektiği kura sonucu, 7’den 77’ye Bisiklet Turu’na katılan Refik Yurduseven, Ercan Durukan, İsmet Kurt, İzem Çelikoğlu ile Barkın Dere’ye yeni bisiklerin sahibi oldu.

7’den 77’ye Bisiklet Turu’nun yarış olmayıp bisiklet sporunu yaygınlaştırmayı amaçladığına vurgu yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, “Bisiklet sporunu popüler hale getirmeyi amaçlayan bu etkinliğe emeği geçen herkesi kutluyorum. 8 kilometrelik bisiklet yolumuz vardı. Şimdi Topkapı-Ofo Otel arasındaki 12 kilometrelik bölümde planladığımız bisiklet yolunu Çallı-Demokrasi Kavşakları arasında uyguladığımız Kentsel Dönüşüm Projemize ekleyebilir miyiz diye çalışıyoruz. Bu tür etkinlikleri yılda 2-3 kez düzenlemeliyiz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 14:15:05
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?