21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

8 aylık hamile hırsız!

Antalya'da bir işyerinden çelik kasa ve cep telefonu çalan iki hırsızdan birinin, 8 aylık hamile 23 yaşındaki Arife S. olduğu belirlendi. Zanlının beraber yaşadığı 29 yaşındaki Yıldıray Z.'nin ise cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

Yükseliş Mahallesi'ndeki bir oto yıkama işyerine önceki gece giren biri kadın iki hırsız, işyerindeki 2 cep telefonu ile çelik kasayı alarak kaçmak istedi. Sokağa çıkan hırsızlar, yoldan geçen bir kişinin kendilerini farketmesi üzerine battaniyeye sarılı çelik kasayı sokağa bırakarak kaçtı.

Çevredeki işyerlerinin sokağı gören güvenlik kameraları görüntülerini izleyen polis, koşarak uzaklaşan 2 kişiden birinin hamile bir kadın olduğunu gördü. Görüntülerden zanlıların kimliğini belirleyen polis, 8 aylık hamile Arife S. ile nikahsız yaşadığı Yıldıray Z.'nin Yenimahalle'deki evlerine baskın düzenledi. Baskında evde bulunan Arife S. gözaltına alınırken, işyerinden çalınan 2 cep telefonu da bulundu.


Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Arife S., “Evet birlikte hırsızlık yaptık. Ben işyerinin dışında bekledim. Sonra Yıldıray battaniyeye sardığı çelik kasayla birlikte geldi. Kaçacağımız sırada yoldan geçen biri bizi farketti. Bizde kasayı atarak telefonlarla birlikte kaçtık” dedi.


Polis, Yıldıray Z.'yi yakalama çalışmalarını sürdürüyor. Yıldıray Z.'nin Kasım Akkaya sahte kimliğini kullandığı ve Mersin Polisi tarafından cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

DHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 10:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?