21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

9. kattan atladı, ölmedi

Antalya'da inşaat halindeki 9 katlı binanın terasından atlayarak intihara kalkışan 19 yaşındaki genç, itfaiyenin açtığı şişme brandanın üzerine düştü. Burnu dahi kanamayan genç, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kızılarık Mahallesi 2767. Sokak'ta bir gencin 9 katlı boş inşaatın terasına çıktığını gören vatandaşlar, durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaatın altına şişme branda açarak önlem aldı.

Polis ekipleri ise 9 katlı inşaatın terasına çıktı. Yaklaşık yarım saat Serkan Özçelik'i (19) intihardan vazgeçirmeye çalışan polis, başarılı olamadı. "Bu hayattan bıktım. Artık yaşamak istemiyorum" diyen genç, kollarını açarak kendisini
boşluğa bıraktı. 9. kattan itfaiyenin açtığı brandaya düşen genç, kısa bir beklemenin ardından ayağa kalkıp gitmek istedi.

Polis ve sağlık ekipleri duruma hemen müdahale etti. Yürüyerek ambulansa giden Serkan Özçelik, "Benim bir şeyim yok, bırakın ben gideyim" diye yalvardı. Genç, sağlık kontrolü için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2011 Cuma 14:01:40
Güncelleme :2 Aralık 2011 Cuma 21:10:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?