21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

A Milli Takıma barbekü partisi

2008 Avrupa Şampiyonası öncesi hafta başından beri Antalya'da kamp yapan A Milli Takım, düzenlenen barbekü partisinde ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan ile stres attı.

Milli takım ana sponsorlarından Efes Pilsen'in düzenlediği pikniğe Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, TFF Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolcular ve futbolcuların aileleri ile ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan katıldı.

Yılmaz Erdoğan, yaptığı esprilerle Fatih Terim ve futbolcuları güldürürken, Anneler Günü haftası olması nedeni ile ünlü sanatçı, futbolcu eşlerine kırmızı güller dağıttı. Özellikle Fatih Terim ile Yılmaz Erdoğan'ın neşeli sohbeti çevrede bulunanları kahkahalara boğdu.

Barbekü partisinde açıklamalarda bulunan milli futbolcu Gökhal Gönül, Antalya'da futbolcuların aileleri ile güzel zaman geçirdiklerini söyledi. Avrupa Şampiyonası öncesi güzel bir organizasyon ile futbolcuların ligin yoğunluğunu biraz olsun unuttuklarını belirterek, "Önümüzde milli bir mücadele var. Bu mücadele için gerekli programlar yapıldı. Asıl kampımızı Almanya'da yapacağız. Önümüzde yeterli zamanımız var, en iyi şekilde hazırlanıp Avrupa Şampiyonası'ndan iyi bir derece elde etmek istiyoruz" dedi.

Sakatlığı ile ilgili soruyu cevaplayan başarılı oyuncu, "Sakatlığımın ne kadar süre içerisinde geçeceği konusunda net bir şey yok. Doktorlarımız sahalara en kısa sürede dönmem için ellerinden geleni yapıyorlar. Sakatlığım geçtiği zaman hocamız görev verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 18:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?