22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Abitoğlu, finalde düdük çaldı

SÜPER LİG HAKEMİ ABİTOĞLU, FİNALDE DÜDÜK ÇALDI

Alanya Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası'nın finalinde Süper Lig hakemlerinden Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çaldı.

Alanya Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen 1. Karadeniz Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Cumhuriyet Halı Saha Tesisleri'nde 18 takımın katılımı ile yapılan turnuvanın son gününde ilk olarak 3'üncülük maçı yapıldı. Normal süresi 4-4 biten karşılaşmada Sinop'u penaltı atışları sonunda 8-6 mağlup eden Trabzon 3'üncü oldu.

Turnuvanın final maçında ise. Zonguldak ile Artvin karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Süper Lig hakemlerinden Alanyalı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetti. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada Şener (6), Tanju (2), Soner, Ertekin, Uğur'un attığı gollerle Zonguldak rakibini 11-6 mağlup ederek şampiyon oldu. Turnuvada 2'nci olan Artvin'in gollerini ise Serkan (2), Özkan (2), İbrahim ve Ali kaydetti.

Turnuvada ayrıca Alanya Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve protokolün katıldığı gösteri maçı yapıldı

Turnuvanın 1'incisi olan Zonguldak takımının sorumlusu Mehmet Al'a şampiyonluk kupasını Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, 2'nci Arvin'e Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, 3'üncü Trabzon'a ise Süper Lig Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu verdi. Zonguldak Takım Kaptanı ve Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Cevahir Haberal'a ise Alanya Karadenizliler Derneği Başkanı Mehmet Balıkçı tarafından turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Turnuvada 5 maçta fileleri 22 kez havalandırarak gol kralı olan Zonguldak takımından Şener ise ödülünü Alanya Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Paşaoğlu'ndan aldı.

SÜPER LİG HAKEMİ ABİTOĞLU, FİNALDE DÜDÜK ÇALDI
SÜPER LİG HAKEMİ ABİTOĞLU, FİNALDE DÜDÜK ÇALDI
SÜPER LİG HAKEMİ ABİTOĞLU, FİNALDE DÜDÜK ÇALDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 18:28:00
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 18:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?