22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ABT oyunlarını ücretsiz sahneliyor

ABT OYUNLARINI ÜCRETSİZ SAHNELİYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenliyor. Perdelerini ücretsiz açan ABT, Albay Kuş'un yazarı Hristo Boyçev'i de tiyatroseverlerle buluşturacak.

ABT, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle 24 Mart Cumartesi gününden bu yana perdelerini ücretsiz açmaya devam ediyor. Vatan Kurtaran Şaban, Aşk Grevi, Otobüs Durağında Üç Bencil, Albay Kuş, Fehim Paşa Konağı adlı oyunlar, Yeni Mahalle Kültür Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonu'nda ücretsiz sahneleniyor.

BULGAR YAZAR BOYÇEV ABT'NİN KONUĞU OLACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun yeni oyunu Albay Kuş'un yazarı Hristo Boyçev ve oyunun çevirmeni Doç. Dr. Hüseyin Mevsim, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi'nin konuğu olarak Antalya'da bulunacak. Boyçev, 26 Mart Cumartesi günü saat 15.30'da öğrencilerle Belediye Kültür Salonu'nda workshop çalışmasında bir araya gelecek. Dünyaca ünlü Bulgar yazar Hristo Boyçev, 27 Mart Pazar günü saat 20.00'da ise Dünya Tiyatrolar Günü bildirisinin okunmasının ardından Albay Kuş'u izleyecek. Boyçev'e oyunun ardından plaket sunulacak.

ABT OYUNLARINI ÜCRETSİZ SAHNELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2011 Cumartesi 10:31:05
Güncelleme :26 Mart 2011 Cumartesi 13:51:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?