1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ABT seyirciyle buluştu

ABT SEYİRCİYLE BULUŞTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 'Ödenmeyecek Ödemiyoruz' isimli oyun ile seyirci ile buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen prömiyeri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Göksel Kumsal, Kültür Hizmetleri Daire Başkanı Adem Akyürek, Tiyatro Şube Müdürü Müfit Kayacan ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Ünlü İtalyan oyun yazarı Dario Fo tarafından yazılan “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyun ile perde açan ABT, Antalyalı tiyatro severlere merhaba dedi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonu'nda sahne alan oyunun yönetmenliğini Murat Demirbaş yaptı. Kültür Salonu fuayesinde başlayan oyun, Antalyalı tiyatro severlerden tam not aldı. Oyun sonunda, izleyiciler ABT oyuncularını dakikalarca ayakta alkışladı.

“Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyun, insanların yüksek enflasyon ve işsizlik yüzünden yoksullaştığı bir ülkede çaresizlikten marketlerin yağmalanması üzerine yaşanan olayları anlatıyor. Öte yandan, Antalya Büyükşehir Tiyatrosu, 5 Kasım Perşembe günü Haldun Taner klasiği 'Vatan Kurtaran Şaban' isimli müzikli kabaresi ile sezonun ikinci oyununu sahneleyecek. Kültür ve sanat hayatındaki tuhaflıkları ele alan oyunun çalışmaları hızla sürüyor. ABT oyuncuları sezon içerisinde de yeni oyunlarla Antalyalı sanatseverlere tiyatro dolu günler yaşatacak.

ABT SEYİRCİYLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2009 Pazar 14:25:04
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 09:01:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?