21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ABT yeni oyuncular alacak

ABT YENİ OYUNCULAR ALACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), kadrosunu 5'i kadın toplam 8 kişiyle zenginleştirecek.

ABT'ye dahil olmak isteyen adayların, başvurularını 15 Temmuz'a kadar şahsen Tiyatro Şube Müdürlüğü'ne yapması gerekiyor. Sınava başvuracak adayların, üniversitelerin ya da konservatuvarlarının lisans bölümlerinin tiyatro oyunculuğu ana sanat dalından mezun olmaları veya tiyatro mesleğinde kendini kanıtlamış olmaları şartı aranıyor. Adayların sınav için en az 2 sahne ya da tirad hazırlamaları ve ayrıca müzikal ile bedensel performanslarını (şan, dans) gösterebilecek şekilde hazırlık yapmaları gerekiyor.

Sınavlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle Kültür Merkezi sahnesinde 18 Temmuz'da saat 13.00'te yapılmaya başlanacak. Sınavı kazananların listesi, Tiyatro Şube Müdürlüğü'nün binasının girişine asılarak ilan edilecek. Sınav esnasında veya sonrasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacak.

Adaylar sınava başvuru dilekçesi, diploma ya da mezuniyet belgelerinin noterden onaylı örneği, özgeçmiş, 2 fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, sabıka kaydı belgesi ve erkek adaylar askerlik durumunu gösteren askerlik durum belgesiyle Tiyatro Şube Müdürlüğü'ne (Karaalioğlan Parkı İçi) en geç 15 Temmuz 2011 günü mesai saati sonuna kadar şahsen başvurmaları gerekiyor. Postayla yapılacak başvurular ile bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 15:14:01
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?