16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Acılı eşden İsrail'e tepki

ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ

İsrail'in saldırısına uğrayan Mavi Marmara isimli gemide bulunan Alparslan Arslan'ın eşi Yasemin Arslan, "Bunun intikamı çok feci şekilde alınacak. Eşimi gönderdim şehit olduysa geriye iki oğlum daha var. Oğullarımı da bu yoldan ayrı koymayacağım" dedi.

Yaşadıklarını gözleri dolarak anlatan Yasemin Arslan, 16 şehit olduğunu duyduklarını belirterek "Ne derece doğru olduğunu bilmiyoruz. Bu bizi çok üzmüyor. Çünkü bunu göze alarak onları gönderdik. Eşim gideken benden izin almadı. Bana bunu söylediğinde Allah'ın senin üzerindeki hakkı benim senin üzerindeki hakkımdan daha fazladır. Eminim bütün Müslümanların eşi aynı şeyi söylemiştir. 16 kişi rabbine verdiği sözü yerine getirdi. Diğerleri de sırasını bekliyor" dedi.

İsrail'in yıllardır müslümanların canını aldığını söyleyen Arslan, İsrail'e şöyle seslendi: "Bizden oluk oluk kan aldın. Biz sana yeni takviye kanlar gönderdik. Bundan asla bıkmayacağız. Şehit kanı bereketlidir. Nereye düşerse oradan bire bin verir. Eşimi gönderdim şehit olduysa geriye iki oğlum var. Oğullarımı da bu yoldan ayrı koymayacağım."

Arslan, bu yapılan saldırıyı müslümanların İsrail'in yanına bırakmayacağını belirterek, "İntikam çok feci bir şekilde alınacak. Kat kat fazlasıyla intikam alacağız" diye konuştu.

Eşiyle en son gemiye bindiğinde görüştüğünü söyleyen Arslan, "Eşimi televizyonlardan izledim. Eşim yaşasa bile orada bir çok canımızı feda ettik. Onların hiç birinin kendi yakınımızdan farkı yok. Biz onlarla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Muratpaşa Camii bahçesine toplanan ellerinde Filistin bayrağı bulunan bir grup tekbir getirip slogan atarak saldırılara tepki gösterdi.

ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ
ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ
ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ
ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ
ACILI EŞDEN İSRAİL'E TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 10:34:04
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 11:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?