1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adalet Bakanı Antalya'da

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı İhsan Yıldız'ın seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, balıkçı barınağından yat limanına, havaalanından duble yola, baraja, devlet hastanesine kadar birçok konuda söz verdi. Bakan Şahin, bu hizmetlerin iktidardan geçtiğinin de altını önemle çizdi.

Konuşmasında sık sık bu seçimlerin yerel seçim olduğunu hatırlatan Şahin, şöyle konuştu: "Bu seçimlerde iktidar değişmeyecek. Eğer AK Partili Belediye Başkanı olursa hizmetin gelişi kolaylaşır. Bir Bakan arkadaşımdan Gazipaşa için ödenek istediğimde bana hangi parti diye sorarsa AK Parti dediğimde iş daha çabuk olur."
Vatandaşların 2B konusunu gündeme getirmeleri üzerine Bakan Şahin, şöyle cevap verdi: "2B ile ilgili ilk kanunu çıkardık. Tapu kadastro ile ilgili ikinci bir kanun önümüzdeki günlerde Meclis'te gündeme gelecek. Çarşamba günü Meclis'ten bu kanun benim önerimle geçecek."

Gazipaşa havaalanının Haziran ayı içerisinde açılacağı müjdesini veren Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Bu havaalanının uluslararası düzeyde olabilmesi için zamana ihtiyaç var. Ayrıca Gazipaşa'ya gelen Alanya'ya gelebilmesi için bu yol yeterli değil. 17 kilometrelik duble yolun ihalesi yapıldı, iş müteahhide teslim edildi. 20 gün içerisinde duble yol için ilk kazma vurulacak."

Mehmet Ali Şahin, hükümet partisine yakın belediyelerin daha iyi hizmet alacağına dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "29 Mart'tan sonra iktidar yine AK Parti olacak. Gazipaşa'nın birçok sorunu var. Bunların bazıları yerel bazıları genel sorunlar. Genel sorunlar Ankara'nın desteği olmadan çözülemez. Ankara'yla işbirliği halinde olunması gerekir. Bir Bakan arkadaşımıza Gazipaşa'nın sorununu ilettiğimde o bakan arkadaşım bana hangi partiden diye sorsa ve ben AK Parti'den dersem rahat ederim. Hayır bizim partimizden değil dersem hizmet almakta zorlanırız ve beni mahçup edersiniz. Bunun için AK Partili belediye başkanını seçmelisiniz."

Bakan Mehmet Ali Şahin konuşmasının ardından cuma namazı için Alanya'ya gitti. Bakan Şahin, Alanya'da gazeteciler cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyecek, ardından hal kavşağında AK Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Kerim Kılınç'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 13:35:26
Güncelleme :20 Şubat 2009 Cuma 13:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?