1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adalet Bakanı Şahin Antalya'da

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya'da huzur evini ziyaret etti. Bir huzur evi sakini, Şahin'e, "Hakim beni köpek gibi azarladı" diye şikayette bulundu.

AK Parti'nin '29 Mart Yerel Yönetimler Çalışma Programı' çerçevesinde Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin Antalya'ya geldi. İlk olarak Lara Antalya Fethi Bayçın Huzurevi Müdürlüğü'nü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'le birlikte ziyaret eden Şahin, burada huzur evi sakinleriyle uzun süre sohbet edip gözleme yedi.

Yaşlılar Haftası içinde bulunduklarını ve günün 'Gönlü yaş olanlar' olarak değiştirilmesini isteyen Bakan Şahin, şöyle konuştu: "Geçmişine sahip olamayanın geleceği olmaz. Burada bana verilen gözlemenin bir anlamı daha var. Gözden ırak tutulmamak gerekiyor. Burada hem gözlememizi yiyeceğiz hem de sizleri gözümüzden uzak tutmayacağız."

Daha sonra yaşlıların ellerini öpen Şahin'e huzur evi sakini Aydın Metinbaş (72), Antalya Beldibi 2.Sulh Ceza Mahkemesi'nde devam eden 'Alacak' davasında hakimin kendisini azarladığını belirtti.

Metinbaş, 'Mahkemeye çıktım, hakim beni köpek gibi azarladı. Evime hırsız girdi dedim, bana 'Çocuklaşma' dedi. Beni neden azarladı" diye konuştu.
Bakan Şahin de Metinbaş'a mahkeme üslubunu bilmediğini belirterek şöyle karşılık verdi: "Siz hukuk tahsili yapmadığınız için, mahkemede dava dilekçesi nasıl verilir, orada kendinizi nasıl savunursunuz, iddialarını nasıl tespit edeceğinizi bilmediğin için öyle konu geçmiştir. Duruşma devam ediyorsa, avukat arkadaşlarımızdan biri size yardım etsin."

Şahin daha sonra partisinin seçim çalışmaları için Antalya'da esnaf ziyaretine başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:45:24
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 14:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?