1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adanaspor'da hazırlıklar sürüyor

ADANASPOR'DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Belek ilçesinde sürdürüyor.

Turuncu-beyazlı takım, kamp çalışmalarına Papillon Futbol Center sahalarında sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanı aralıksız devam ediyor.

Teknik direktör Kemal Kılıç, kadrodaki eksiklikler sebebiyle kamp çalışmalarının sıkıntılı geçtiğini belirterek, "Takımdan 4 oyuncu gönderdik ama yerlerini henüz dolduramadık. Önümüzdeki günlerde aramıza katılacak oyuncular olacak. Tam kadro olmadığımız için antrenmanlar çok verimli geçmiyor. Buradaki arkadaşlarımız çok iyi çalışıyor. İkinci yarı çok zorlu geçecek, müthiş bir mücadelenin içinde olacağız. Hedefimiz, tabi ki Süper Lig'e çıkmak. Bu hedefimizi, ilk 2'ye girip veya ilk 6 sonrası

gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için de işimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Bu kamptan hem transfer hem de çalışmalar anlamında çok güçlenerek çıkmamız gerekiyor" dedi.

Takım Kaptanı İlyas Kahraman da kampın çok iyi geçtiğini ifade ederek, "Ligin ikinci yarısı her zaman daha zorlu geçiyor. Süper Lig'de, Bank Asya 1. Lig'de de bu durum böyle. Takımlar devre arasında transferlerle güçleniyorlar. Bizim kadromuz şu anda eksik. Mevcut kadroyla iyi tempoda çalışıyoruz. Baştan beri şampiyonluğu hedefliyoruz. Fakat, bu hedefimizde puan olarak biraz geride kaldık. Ancak, 3 puanlı sistemde kapanmayacak fark yok" diye konuştu.

ADANASPOR'DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
ADANASPOR'DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 15:32:00
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 19:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?