21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Adaylar esnafı ziyaret etti

ADAYLAR ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili adayları Gökçen Enç ve İbrahim Türkiş, Avni Tolunay ve Sinanoğlu Caddesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Gökçen Enç ve İbrahim Türkiş, Avni Tolunay ile Sinanoğlu Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek seçmenlerden oy istedi. Esnaf ziyaretinden önce Demircikara ve Meydankavağı Mahalle Muhtarlığı'na giden adaylar, muhtarlarla görüşerek sorunlarını dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Gökçen Enç, “Türkiye'nin tek başına iktidar olan bir parti ile yönetilmesinin neler katacağını en başta sizler bilmektesiniz. Koalisyon dönemlerinde Türkiye'de neler olduğunu herkes biliyor. Türkiye'nin gelecek dönemde 2023 vizyonunda Antalya'nın da hak ettiği payı alabilmesi için sizlerin desteği çok önemli. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte dürüst ve samimi bir şekilde Antalya için çok çalışmaya söz veriyoruz” dedi.

Esnaf ve vatandaşların CHP'nin vaatlerini hatırlatmaları üzerine AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Türkiş ise “CHP popülist vaatlerde bulunmayı ihmal etmiyor. Aslında zahmet edip maliyetini bile vatandaşla paylaşmıyorlar. Çünkü 'Hani nasılsa yapmayacağız' diyorlar. Maliyetini biz sorduğumuz zaman cevap vermiyorlar” diye konuştu.

ADAYLAR ESNAFI ZİYARET ETTİ
ADAYLAR ESNAFI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2011 Cuma 14:25:04
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 16:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?