21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

ADD terörü lanetledi

ADD TERÖRÜ LANETLEDİ

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleri ellerinde bayraklar ile toplandıkları meydanda, Diyarbakır Silvan'da bölücü örgüt tarafından hain pusuda şehit edilen 13 şehidi anarak terörü lanetlediler.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği hain pusuda 13 askerin şehit olduğu ve 9 askerinde yaralandığı olayı ADD üyeleri kınadı. Cuma Pazarı Meydanı'nda toplanan dernek üyeleri ellerindeki Türk bayraklarıyla birlikte terör örgütü ve AK Parti hükümeti aleyhinde slogan attılar.

Alanya ADD Yönetim Kurulu Başkanı Nurittin Karacalı yaptığı açıklamada terörü ve destekçilerini eleştirerek, Türk ulusunu parçalamaya çalışan ABD emperyalizminin maşalarının oyunlarına gelinmemesi gerektiğini söyledi. Şehit ve yaralı askerlerin ailelerine başsağlığı ve acil şifalar dileyen Karacalı, "Genel Kurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara inanıyoruz ve arkasındayız. Bu olayda göstermiştir ki, terör denen bela ile dünyada hiçbir grup başarı sağlayamadığı halde, Türkiye'de kendilerine liberal aydın diyen, iktidar yalakaları bu kötü olay karşısında gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar. Takındıkları konuşmama maskelerini çıkararak sanki orduyu itibarsızlaştırma görevlerine devam ederek Türkiye'nin aklı ve zekasıyla dalga geçmeye devam ediyorlar" dedi.

Grup açıklamanın ardından sloganlar atarak olaysız bir şekilde dağıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2011 Cuma 15:12:05
Güncelleme :15 Temmuz 2011 Cuma 15:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?