1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

ADD'den Akaydın’a kutlama ziyareti

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şubesi Başkanı Mustafa Durna, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a kutlama ziyaretinde bulundu. Durna, “Başarılı ve kalıcı olacağınıza eminiz. Başarmaya mecbursunuz” dedi.

ADD Antalya Şubesi Başkanı Mustafa Durna, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Başkan Akaydın’ın seçim çalışmalarında ilk ziyaretini kendilerine gerçekleştirdiğini ifade eden Mustafa Durna, “Başarılı ve kalıcı olacağınıza eminiz. Halkla olan sıcak ve sağlıklı ilişkileriniz, deneyiminiz bize bu güveni veriyor. Şimdi hizmet dönemi başlıyor. Sizi ciddi zorlukların beklediğini biliyoruz. Şeffaf, topluma açık yaklaşımınız, halkımızı belediyenin durumu konusunda aydınlatacaktır. Antalya’yı seven herkesin size destek vermesi boynunun borcu. Başarmaya mecbursunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın ise “Çok teşekkür ederim. Omuzlarımızdaki görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Halkın beklentisi yüksek, farkındayız. Başarmaya mecburuz. Belediyenin mali durum tespitimiz sürüyor. Yaklaşık, 1 ay sonra ilk ve son kez belediyenin mevcut durumunu bir basın toplantısıyla halkla paylaşacağız ve önümüze bakacağız.”

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 20:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?