1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adliye personeline veda yemeği

Finike İlçesi’nde farklı yerlere tayini çıkan adliye personeli için veda yemeği düzenlendi.
Corendon Presa Di Finica Otel’de düzenlenen veda yemeğine; Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şener İzci, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar, Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hüseyin Özbek, Finike Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Komutanlar, Elmalı Başsavcısı Hasan Onur Dinç, Kütahya Tavşanlı’ya tayini çıkan Finike Başsavcısı Bekir Şahiner, hakim ve savcılar, adliye personeli ve davetliler katıldı.


Törende konuşan Elmalı Başsavcısı Hasan Onur Dinç, tayinle Finike İlçesi’nden ayrılacak olan Başsavcı Bekir Şahiner’in görev süresince zor dönemlere rağmen başarılı bir çalışma sergilediğini belirtti.


PLAKET VERİLDİ
Başsavcı Bekir Şahiner de, Batı Antalya’nın ‘portakal diyarı’ Finike İlçesi’nde 2005 yılından bu yana görev yaptığını ve bundan mutluluk duyduğunu kaydetti. Sıkıntılı zamanların olduğunu ancak hiçbir zaman ekip uyumunu bozmadıklarını ifade eden Şahiner, “Her zaman Anayasa’nın öngördüğü usulde görevimizi yaptık” şeklinde konuştu Kütahya Tavşanlı’ya tayini çıkan Başsavcı Bekir Şahiner, Hakim Arzu Şahiner, Antalya’ya tayini çıkan İlçe Seçim Müdürü Gürsel Özdemir, İcra Müdür Yardımcısı Hülya Mutlukaya, Zabıt Katibi Zeycan Selçuk ve Nasuh Üzülmez ile adliye personeline, Finike Belediyesi ve Belde Belediye Başkanları tarafından plaket verildi.


İKİ SAVCI ZEYBEK OYNADI
Plaket töreninin ardından Başsavcı Bekir Şahiner ve Savcı Zekeriya Günal davet üzerine karşılıklı ‘zeybek kerimoğlu’ oynadı. İki savcının karşılıklı oynadığı halk oyunu davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 12:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?