22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Adliyede tekerlekli sandalyeli isyan

ADLİYE ÖNÜNDE TEKERLEKLİ SANDALYELİ İSYAN

Alanya ilçesine bağlı Türkler beldesinde, bir otelin güvenlik görevlisi tarafından tabancayla vurularak felç olan Tevfik Erdoğan, tekerlekli sandalye ile geldiği Alanya Adliyesi önünde 'Adalet istiyorum' diye bağırdı.

Olay, Alanya'ya bağlı Türkler beldesinde 6 Ağustos 2008 tarihinde meydana geldi. Bir otele ait plajda balık tutmak isteyen Tevfik Erdoğan (45), otelin güvenlik görevlisiyle tartışmış, Erdoğan da tartışmanın ardından geri dönmek isterken arkasından tabancayla ateş edilmesiyle yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Silahla yaralanan Tevfik Erdoğan felç olurken, ateş ettiği öne sürülen otel güvenlik görevlisi K.K. ise halen yakalanamadı. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve olaya isyan eden Erdoğan, Alanya

Adliyesi'ne giderek savcıya bir kez daha ifade verdi. İfadesinin ardından adliye önünde açıklama yapan Tevfik Erdoğan, kendisini bu hale getiren kişinin halen bulunamamasını anlayamadığını söyledi. 9 ve 14 yaşlarında iki kız çocuğu bulunan Erdoğan, "O günden beri tekerlekli sandalye ve yatağa mahkum oldum. Çalışamıyorum ve aile olarak perişan durumdayım. Bunlara rağmen tek isteğim bunu yapanın bir an önce yakalanıp Türk adaleti karşısına çıkarılmasıdır" dedi.

Eşi Hacer Erdoğan ise, çok zor durumda olduklarını söyleyerek gözyaşları içinde yetkililerden kendilerine yardım eli uzatmalarını istedi.

ADLİYE ÖNÜNDE TEKERLEKLİ SANDALYELİ İSYAN
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 14:11:03
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 19:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?